Author Archives: sander

Fijne vakantie

De jaarlijkse uitjes van heren 1 en de recreanten zijn weer geweest. Heren 1 heeft gebarbecued, De recreanten hebben een hap-stap-trap-avond gehouden. De eerste training vindt plaats op woensdag 7 september om 20:00 in De Wetering. Fijne vakantie allemaal!

Posted in Nieuws | Comments Off on Fijne vakantie

Fijne vakantie

We wensen iedereen een fijne vakantie. Op woensdag 2 september om 20:00 vindt de eerste training weer plaats. Zoals gewoonlijk trainen wij in De Wetering.

Posted in Nieuws | Comments Off on Fijne vakantie

Foto en filmpje van wedstrijd Heren 1

Met dank aan onze cameraman Ronald: En klik hier voor een filmpje van deze wedstrijd (3,4 MB)

Posted in Nieuws | Comments Off on Foto en filmpje van wedstrijd Heren 1

Geen trainingsavonden rond carnaval

Woensdag 11 en woensdag 18 februari vinden er geen trainingen plaatst i.v.m. carnaval. Woensdag 25 februari zijn jullie weer welkom bij een training van Set Up.

Posted in Nieuws | Comments Off on Geen trainingsavonden rond carnaval

Bitterballentoernooi op 7 januari

Op woensdag 7 januari 2015 wordt het traditionele Bitterballentoernooi weer georganiseerd. Van 20:00 tot 21:30 spelen we een toernooitje waarbij de teams worden samengesteld door willekeurig leden bij elkaar te plaatsen. Na afloop kletsen we gezellig na onder het genot … Continue reading

Posted in Nieuws | Comments Off on Bitterballentoernooi op 7 januari